Mijn naam is Lydia Henny-Doove en ik ben psychodynamisch therapeut, gezinstherapeut, coach en trainer. Ik ben al 36 jaar werkzaam in de hulpverlening. Vanuit mijn liefde voor mensen vind ik het belangrijk om naast jou te staan. Ik geloof in de eigen kracht van ieder individu. Dit is mijn drijfveer in mijn werk als therapeut.
Rond 2010 besefte ik dat ik met al mijn kennis en opgedane ervaring meer vanuit mijn eigen creativiteit mensen en kinderen wil ondersteunen om zichzelf te kunnen zijn. Ik vind het belangrijk dat ieder mens zijn of haar eigen kracht ontdekt. Dat heeft ertoe geleid dat ik de opleiding tot Psychodynamische therapie ben gaan volgen. Hier kwam voor mij alle geleerde kennis bij elkaar. Ik pas niet alleen de geleerde technieken vanuit mijn opleiding toe maar heb daar ook mijn eerder opgedane kennis en ervaring aan toe gevoegd. Hierdoor kan ik maatwerk leveren en aansluiten op hetgeen wat jij/jullie als cliënt en/of gezin nodig hebben om in jullie eigen, oorspronkelijke kracht te komen!
Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.
Ik ben Arianne Huisman, getrouwd, moeder van drie prachtige mannen en als contextueel werker en coach werkzaam bij gezinspraktijk Samen Verbonden.
Van origine ben ik verpleegkundige en heb ik op verschillende plekken binnen de jeugdgezondheidszorg gewerkt: op het consultatiebureau, binnen een jeugdteam, op een asielzoekerscentrum en op verschillende basisscholen. In 2018 heb ik een carrière switch gemaakt en ben ik ruim 6 jaar als kinder-, jongeren- en oudercoach binnen kindercoachpraktijk GIJZ werkzaam geweest.
Gaandeweg mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling ontdekte ik dat de hulpvraag van een kind vaak niet het daadwerkelijke probleem is. In de meeste gevallen gaat er iets anders onder schuil. Die ontdekking zorgde voor een verschuiving binnen mijn werk: van werken met alleen kinderen naar werken met ouders én kinderen. Het betekent dat ik werk met je opvoedvraag binnen de gezins-/familiecontext. De gedachte dat kinderen onlosmakelijk met hun ouders en de familiegeschiedenis verbonden zijn, is daarbij mijn uitgangspunt.
Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.
Wij hebben elkaar in 2017 leren kennen tijdens een leertherapietraject op de Academie voor Psychodynamica. In de jaren die volgden ontdekten we de meerwaarde van elkaars kwaliteiten. Als we deze gezamenlijk inzetten, bracht het verbinding binnen gezinnen en vaak een blijvende oplossing voor het opvoedvraagstuk. Zo werkten we gezamenlijk naar een krachtig antwoord op de vraag die er lag.
Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in het aangaan van een samenwerking onder de naam: Gezinspraktijk Samen Verbonden. Beiden zijn we ervan overtuigd dat het
bundelen van onze krachten een versterking geeft van het uiteindelijke resultaat. Dit doen we door echt samen te werken, met korte lijntjes en in verbinding met alle gezinsleden. Zo zijn we in staat een krachtig traject neer te zetten wat ouders helpt en kinderen ontlast.